Hirdetés

Pax West 2017 - újabb 25 perc Biomutant gameplay érkezett

|

A Biomutant készítői Seattle-be is elvitte a játék nemrég látott első demóját, így a rágcsálószerű főhős kalandjainak egy újabb kedvcsinálóját nézhetjük meg igény szerint. Bár a pálya ismerős lesz, akadnak újdonságok is.

Hirdetés

Nemrég a gamescomon mutatkozott be a Biomutant, amiről így nem csak nekünk nyílt alkalmunk egy előzetest írni, hanem a Kölnbe ellátogató rajongók közül is sokan kipróbálhatták. Az Experiment 101 csapata most az amerikai közönségnek is bemutatta az akció-RPG-t, így mi is ismét megleshetjük.

Hirdetés

A Seattle-ben tartott PAX Westen kiállított változat megegyezik a gamescomon látott demóval, így az alábbi 25 perces játékmenet videó jelenetei ismerősek lesznek annak, aki azt a bemutatót látta. Viszont az IGN kollégája ezúttal némileg máshogy - és egy kicsit lassabban - vitte végig a demót, így láthattok benne néhány új részletet.

Ugyan a játék csak 2018-ban jelenik meg, a játékot kiadó THQ Nordic már egy gyűjtői kiadást is leleplezett, mikor az első trailert kiadták. Nektek hogy tetszik eddig az összkép?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)