Hirdetés

Biomutant - az ott egy kacsafejű fegyveres robot?!

|

A THQ Nordic poszt-apokaliptikus, nyitott világú, kung-fu akció-szerepjátéka, a Biomutant a legújabb képek alapján is varázslatosan fest és tele van őrült ötletekkel.

Hirdetés

Már akkor biztosak voltunk benne, amikor az első képeket megláttuk, hogy a Biomutant olyasmi lesz, amilyen még nem született a játéktörténelemben, majd a további látnivalók érkezésével egyre biztosabbak lettünk benne, hogy mi ezt nagyon akarjuk - így volt vele a THQ Nordic is, akik azóta felvásárolták a fejlesztőket, bebiztosították magukat.

Hirdetés

A Biomutant világát talán leginkább a színes, változatos és elképesztő melléknevekkel jellemezhetjük, ezeket bizonyítja a játék legújabb képcsokra is, amelyen a főszereplő rágcsálót láthatjuk különböző helyszíneken, szituációkban és változatokban. A fotókon feltűnik egy-két ellenfél is, így többek között azt is megnézhetitek magatoknak, hogy milyen lesz az óriás fegyvert cipelő, kacsafejű, két lábon járó harci robot. Röviden: zseniális. 

A Biomutant várhatóan 2018 folyamán jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de nagyon szívesen látnánk már egy konkrét megjelenési dátumot vagy egy újabb gameplay videót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)