Hirdetés

Már tényleg majdnem kész a Biomutant

|

A fejlesztőcsapat közleményben jelentett a régóta készülő játék helyzetéről.

Hirdetés

2017-ben jelentette be a THQ Nordic és az egykor a Just Cause sorozaton dolgozó fejlesztőkből alakult Experiment 101 a Biomutantet, melyből már akkor is volt játszható változat, de látszott rajta, hogy kell még neki a szeretet és gondoskodás. A kiadó minden időt megad a srácoknak, akik szüntelenül polírozzák a játékot, mely ha tényleg jól sikerül, hasonlóan nagy meglepetést okozhat, mint tavaly az A Plague Tale: Innocence.

Hirdetés

Mivel régóta nem mondtak róla semmit, most kiadtak egy közleményt, biztosítva az érdeklődőket arról, hogy nincs baj. A csapat azt írta, mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb játékot készítsék el, és a fejlesztés utolsó fázisaiban is kérik a játékosok türelmét, támogatását. Megjelenési dátummal csak akkor szolgálnak, ha mindenki biztos abban, hogy amit megígérnek, tartani tudják, így most sem mondtak még csak egy évszakot vagy negyedévet sem. 

A Biomutant a tervek szerint egy egyedi akció-szerepjáték lesz, főszerepben egy rágcsálószerű lénnyel, aki harcművészetekben és fegyverhasználatban egyaránt jártas. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, de most már nem zárnánk ki egy PS5-ös vagy XsX-es verzió lehetőségét sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)