Hirdetés

Biomutant - Nintendo Switchre is megjelenhet

|

Egy online áruház listázta a Nintendo hibrid konzoljára szánt verziót.

Hirdetés

Mikor Csirke a tavalyi gamescomon kipróbálta a THQ Nordic és az Experiment 101 különleges játékát, azt írta, hogy a fejlesztők elmondták, fontolgatják Nintendo Switchre is kiadni a játékot, de egyelőre a PC-s, a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változatokra koncentrálnak. Lehet, hogy azóta változtak a dolgok?

Hirdetés

Az EB Games Canada honlapján ugyanis felbukkant a játék switches verziója is, amelyet az áruház 60 dollárra árazott be, de ami ennél is érdekesebb, hogy a megjelenési dátumot nem 2019-re határozta meg, mint ahogyan azt a stúdió a többi platform esetében kitűzte, hanem 2020. március 30-ra lőtte be. Persze valószínűleg ez egy helykitöltő dátum csak, mindazonáltal a Switch-tulajoknak érdemes szokni a gondolatot, hogy ők csak 2020-ban szerezhetik be az ígéretes akció-kalandot. 

Amint a THQ Nordic kommentálja a dolgot, azonnal beszámolunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)