Hirdetés

Biomutant - ki nem találnátok, mihez hasonlították a fejlesztők

|

A Biomutant olyan lesz, amilyet még garantáltan nem láttunk egyetlen videojátéktól sem korábban, de azért van olyan slágercím, amivel mutat rokontulajdonságokat.

Hirdetés

Nagy reményeket fűzünk az Experiment 101 poszt-apokaliptikus, nyitott világú, kung-fu akció-szerepjátékához, hiszen a srácoknál valami nagyon egyedi készül, amilyennel korábban csak részleteiben találkozhattunk. Persze azért lehet viszonyítási alapunk. 

Hirdetés

A stúdió vezetője és társalapítója, Stefan Ljunquist egy Twitch-interjú keretében mesélt arról, hogy szerintük a Biomutant leginkább a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal mutat hasonlóságot. Az állatos projektjük ugyanis Link legújabb kalandjával egyetemben nyitott világú lesz, teljes szabadságot biztosítva a játékosoknak a világ és a sztori felfedezésében, de mégis valamivel lineárisabb, mint a Horizon: Zero Dawn vagy a The Witcher 3: Wild Hunt, amelyekben szintén egy hatalmas világ várja a kalandozókat, azonban a történetben való előrehaladás némileg kötöttebb. 

Sajnos még odébb van, hogy mindezt a gyakorlatban is megnézhessük, hiszen valamikor 2018-ban jelenik meg a Biomutant PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nagyon várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)