Hirdetés

Biomutant - kiszivárgott a THQ Nordic legújabb játéka

|

Egy német magazinnak köszönhetően idő előtt fény derült a stúdió következő alkotására, ami nagyon sok műfajt gyúr egybe, így még csak tippelni sem igazán tudunk, hogy milyen lesz majd a végeredmény.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a következő Darksiders játék gondozása mellett egy vadonatúj projektre is van erőforrása a THQ Nordic-nak, és már azt is tudjuk, hogy miféle alkotás lesz a Biomutant. Jól figyeljetek: egy posztapokaliptikus, nyitott világú, kung-fu akció-szerepjáték. Ráadásul a jelek szerint két lábon járó állatok lesznek a főszerepben.

Hirdetés

A Twitterre került ki a német újságról készült fotó, amin egy szemkötős, mosómedvére hasonlító állatot láthatunk, jó nagy karddal a kezében, alatta pedig néhány screenshot is szerepel a Biomutant elnevezésű játékból. A kép alapján úgy tűnik, hogy 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de ezen, na meg a fentebb olvasható leíráson kívül még nem sokat tudunk a projektről.

A Gamescom után biztosan okosabbak leszünk, de addig is meséljétek el, hogy ti mit gondoltok a Biomutant koncepciójáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)