Hirdetés

Bionic Commando PC megjelenési dátum

|

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Bionic Commando PC-s verziója. Nem is kell már olyan sokat aludnunk.

Hirdetés

Nathan Spencer húsz esztendő után tért vissza a köztudatba, s hamarosan PC-n is tiszteletét teszi, mint a Bionic Commando főszereplője.



Bionikus végtagú hősünk épp a börtönben csücsül, amikor a kormány - amit hűségesen szolgált, az pedig hálából bezárta - újra segítségét kéri, hiszen rádöbben, nincsenek meg a megfelelő eszközei a megerősödött terroristák megregulázására. Spencer bácsit tehát kiolvasztják a jégből (finom utalás a Pusztító című filmre), s felkérik, legyen már oly jó, hogy leamortizálja mindenkinek az arcát, akik Ascension City vesztére törnek.



Hősünk vajszívű fickó lévén a megbocsátás keresztényi erényét gyakorolja, majd azt követően sorozatosan megszegi a tízparancsolat első szabályát: Ne ölj!
Vakka már tesztelte a Bionic Commando X360-ra érkezett verzióját, és azóta is tűkön ülve várja, hogy bionikus kezei közé kaparintsa a PC-s változatot is. Neki egy sajtóverzió révén bizonyára még korábban, az európai vásárlóknak viszont július 17-én nyílik rá lehetőségük. Az amerikaik kivételesen később, július 28-tól juthatnak csak hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)