Hirdetés

Bionic Commando - 10 fős multiplayer meccsek

|

A svéd GRIN csapatának egyik munkatársa egy interjúban jelentette be, hogy 10 fős többjátékos mókákra lehet majd számítani.

Hirdetés

A Wanted játékadaptációt is hegesztő svéd GRIN a NES-en hatalmas sikert aratott Bionic Commando modern köntösbe ágyazott verzióján is dolgozik. A terroristák által lerombolt metropoliszban játszódó produkcióról idáig nem sok információt csepegtettek az északaik, azonban a TeamXbox-nak adott interjút a csapat egyik tagja, aki elárulta, hogy a többjátékos mód fejlesztésénél figyelembe vették, hogy a szerver elbírja a terhelést és ne legyen fennakadás. Az úriember elmondása szerint más játékoknál 32 fős csaták közben rendre behaltak a szerverek, így a GRIN először a 12 fős csatákat tűzte ki célul, majd a fejlesztés előrehaladtával rájöttek, hogy a 10 fős ütközetek lesznek a legoptimálisabbak. Ezeket ugyanis garanáltan bírni fogják a szerverek.

bioniccommando2.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)