Hirdetés

Bionic Commando a Capcom-tól

|

A japán Capcom feltámasztja egy rég elfeledett sorozatát, s legnagyobb örömünkre elhozza nekünk pc-re is.

Hirdetés

Jól megfigyelhető tendencia van kialakulóban a japán óriásnál. Az elsősorban konzolokra fejlesztő cég több sikeres játékának (Devil May Cry 3, Onimusha 3, Resident Evil 4) vitatható minőségű átirata után elkészítette legutóbbi sikere, a Lost Planet pc-s változatát is, s már bejelentették, hogy a Dead Rising is hasonló sorsra jut. Látható tehát, hogy egyre nagyobb figyelmet szentelnek a pc-s játékosok alkotta piacnak. A Devil May Cry 4 már párhuzamosan készül kedvenc platformunkra, akárcsak jelen hírünk tárgya, a Bionic Commando.
A Bionic Commando egy 1988-ban debütált platformjáték volt, melynek legnagyobb érdekessége a főhős bionikus karjában rejlett. E kar amennyiben a helyzet megkívánta, úgy működött, akár egy csáklya. Az új életre keltett alkotásban szintén központi szerepet tölt majd be a játékmenetben. A főszereplő bionikus végtagja nem csak mászásra alkalmas, hanem fegyvernek sem utolsó, hiszen segítségével akár egy autót is hozzávághatunk a nekünk nem tetsző emberekhez.
Történetünk szerint Nathan Spencer éveket töltött hazája szolgálatában, ám felettesei ráhúzzák a vizes lepedőt, s halálra ítélik. Az ítélet végrehajtásának napján terroristák okoznak elsöprő erejű robbanást egy kísérleti fegyverrel. A romokban heverő városban Spencer játszi könnyedséggel tud boldogulni bionikus karja segítségével. Az a kormány fordul hozzá segítségért, amely nem sokkal korábban ki akarta végeztetni.
A fejlesztést az stockholmi székhelyű GRIN végzi, amelynek a Ghost Recon Advanced Warfighter epizódok pc-s változatait köszönhetjük.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)