Hirdetés

Bionic Commando - Ha igaz volna...

|

A Capcom emberei nem unatkoznak, s mivel közeleg a Bionic Commando megjelenése, egyre több jósággal látnak el bennünket.

Hirdetés

A GRIN fejlesztésében készülő játék egy régi, 1987-es platformer három dimenziós újragondolása, melyben egy bionikus kezű csóvával, név szerint Nathan "RAD" Spencer-rel kell ugrálni egy lerombolt városban.

Már korábban megcsodálhattuk a Bionic Commando mechanikus karjának működését, ám most azt is megnézhetjük, hogyan funkcionálna az a valóságban, hála az alábbi két videónak. Az elsőben azt figyelhetjük meg, milyen problémákkal jár az irodai munka, ha mechanikus kezünk van. A második videó azt mutatja be, miért nem jó erős kezű tűzoltónak lenni. A Bionic Commando megjelenése konzolokra május 19, PC-re valamikor júliusban szerezhetjük be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)