Hirdetés

Bionic Commando Rearmed 2 - hogyan győzzünk le egy Megacoptert?

|

A Bionic Commando talán nem lett olyan sikeres, mint azt vártuk, de az eredeti feldolgozása, a Rearmed egy nagyon jól eltalált játék volt.

Hirdetés

Teljes mértékben indokoltnak érezzük a Bionic Commando Rearmed 2 megjelenését, és szerencsénkre a Capcom is hasonlóképpen érez.

A játékból érkezett egy játékmenet videó, amelyben azt tekinthetjük meg, főhősünk hogyan győzi le a Megacoptert, és az abban helyet foglaló Vincente Sabio tábornokot. Bár nem tudhatjuk, hogy a tábornok ebben a csatában vérzett-e el végképp, vagy csak ízelítőt kapott abból, hogy mi vár rá a későbbiekben, mindenesetre izgalommal és kíváncsisággal várjuk a Bionic Commando Rearmed 2-t, amely 2011 első negyedévében érkezik PlayStation Network-re és Xbox Live-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)