Hirdetés

Bionic Commando Rearmed - Nem lesz Steamen

|

Hamarosan megjelenik a Bionic Commando Rearmed, azonban az előzetes hírekkel ellentétben a Steamen nem lesz elérhető.

Hirdetés

Órák kérdése és 15 dolláros ár ellenében tölthető lesz a Bionic Commando Rearmed PC-s változata. A Capcom hivatalos fórumán azonban azt a szomorú hírt olvashatjuk, hogy a Steam kimarad a digitális értékesítést végző oldalak közül. Ugyanis az utolsó pillanatban a Valve és a Capcom nem tudtak megegyezésre jutni néhány fontos kérdésben, aminek ez lett a következménye. Ennek ellenére a két cég jó kapcsolata változatlanul fennáll, és a további Capcom játékok tölthetőek lesznek a Steamen keresztül is. Aki pedig a Bionic Commando Rearmedot szeretné megvásárolni, az ezt meg tudja ejteni a Capcom online boltjában, a Direct2Drive-on és a GamersGate-en, később pedig az Nvidia.com-on is. Azt a kérdést passzolom, hogy ezen oldalak közül melyiken régiófüggetlen a vásárlás és melyiken nem.

 

bcr_1.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)