Hirdetés

Bionic Heart - a science fiction interaktív novella

|

Talán hallottatok már az interaktív történetmesélésről - olyan, mint egy film/rajzfilm, ahol nekünk kell döntéseket hozni.

Hirdetés

A Bionic Heart is ilyesmi - egy vizuális novella (ez a kategória neve, mit csináljak)

A játék 2099-ben játszódik Londonban, a klíma-katasztrófa már lesújtott a Földre. Bionikus lények és komplex technológiák találkoznak egymással a történet szerint - komplikált kapcsolatokkal és még komplikáltabb románcokkal. Bölcs döntésekkel barátságokat építhetünk más karakterekkel, de egy rossz döntés mindent tönkretehet. Ehhez néha teljesen értelmetlennek látszó döntéseket is meg kell hozni, amelyek kihatással lesznek a végkifejletre, amelyből 24 darab is van, szóval elég sokféleképpen végig lehet tolni ezt a novellát. Ez a novella a technológiai fejlődésről, a szerelemről és a barátságról szól - ezt mondták a készítők.

Aki kiváncsi a játék demójára, ide kattanjon.

A játék egyébként PC, Mac és Linux platformokra is eléhető és igen alacsony rendszerkövetelményekkel rendelkezik. .

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)