Hirdetés

Így néz ki a BioShock a CryEngine 3-ban

|

Egy lelkes rajongó gondolt egyet, és reprodukálta a Bioshock felejthetetlen intróját egy korszerűbb motorral. Ezt látni kell.

Hirdetés

Habár már a sorozat harmadik epizódja is megjelent egy ideje, még mindig van miért visszatérni oda, ahol elkezdődött minden: egy névtelen férfi, egy váratlan baleset és egy rejtélyes, hívogató világítótorony.

Nagyon sok dolog miatt lett a BioShock az előző generáció (és valószínűleg minden idők) egyik legelismertebb és legsikeresebb játéka, de van egy olyan jellemvonása, amivel még az avatatlan szemek számára is egyértelműen kitűnik a kortársai közül, ez pedig nem más, mint a hangulat. Rapture egyszerre kísérteties és művészi látványvilága azonnal beleégett a játékosok emlékezetébe, ikonikus karakterei pedig azóta is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Így gondolta ezt az a rajongó is, akik úgy döntött, hogy szeretné feleleveníteni ezt a hangulatot egy kicsit magasabb felbontásban és megalkotta a játék első néhány percét a CryEngine 3-ban. Az eredmény kihagyhatatlan:

Persze jó lenne az egész játékot megnézni ezzel a lenyűgöző részletességgel, de egyelőre ezzel is tökéletesen megelégszünk. Nektek hogy tetszik? Melyik volt a kedvenc pillanatotok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)