Hirdetés

BioShock 2 3 millió, GTA IV 15 millió eladott példány

|

Szép eladásokkal kérkedik most kicsit nekünk a Take-Two

Hirdetés

Február eleji megjelenése óta (teszt a februári GS-ben) több mint 3 millió BioShock 2 kópia talált gazdára, összegezve az Xbox 360-as. PS3-mas és PC-s eladásokat. Hogy ez mekkora előrelépés az első BioShockhoz képest remekül szemlélteti, hogy abból megjelenése óta „csak" 4 millió darabot tudtak eladni. Na mibe, hogy ezt megdönti a BioShock 2?

Másik szemet gyönyörködtető adat, hogy a GTA IV-ből napjainkig nem kevesebb 15 millió darabot adtak el világszerte, ami azért már szép teljesítmény! Tegyük hozzá; megérdemelten. Végül egy harmadik címről, a Wii-re és DS-re megjelent Carnival Gamesről is egy eladási kimutatással lettünk gazdagabbak. A vidámparkok minden jóságát magába foglaló játék 6 milliós eladással büszkélkedhet, így a T2 szerint még nincs szükség a folytatásra. Szép munka!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)