Hirdetés

BioShock 2 - A scout plasmid

|

Ha rosszat szimatolsz, küldd előre saját őrszemedet körülnézni. S persze rendet tenni, ha kell

Hirdetés

Csak úgy, mint az első részben a BioShock 2-ben is minden képességünket a plasmidoknak köszönhetjük. Íme egy érdekes darab, a februárban érkező második részből!

Hölgyeim és uraim! Bemutatom Önöknek a Ryan művek egyik legújabb termékét, a scout plasmidot! Rosszat érez? Nem tudja, hogy mi várja az ajtó másik oldalán? Akkor küldje maga elé saját felderítőjét! A BioShock 2 scout plasmidja lehetővé teszi, hogy másolatunk bőrében felderítsük az ismeretlen területet és ha kell, meglévő plasmidjainkkal elbánjunk az ellenségekkel! Sajnos lőfegyvert ilyenkor nem tudunk magunknál tartani, de hát kinek kellenek azok ilyen szuperképesség birtokában? Teaser trailer!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)