Hirdetés

Bioshock 2 - Big Daddy sztárfotó

|

A GamePro munkatársainak sikerült lencsevégre kapniuk a Bioshock 2 főszereplőjét.

Hirdetés

A Bioshock 2 főszereplője tudva levőleg egy Big Daddy bácsi. A csak viszonylag szimpatikus szereplőt eddig nem láthattuk, hacsak be nem töltöttük az első Bioshock részt. A májusi GameStar magazinban persze lerántjuk a leplet rengeteg titokról, és elmesélünk mindent, amit a 2K Marine új játékáról tudni lehet, de hát ezt a másik magazinnál nem tudhatták.

A GamePro munkatársai rohammal bevették a 2K Games irodáit, és rongyossá tolták a Bioshock 2 játszható verzióját. A magazin júliusi számában pedig részletesen be is számolnak a tapasztalatokról. Szerencsére a magyar olvasóknak nem kell júliusig várniuk, hiszen a GameStar már ebben a hónapban igazán zaftos infókat szállít. A GamePro júliusi címlapja mondjuk nem néz ki rosszul, segítségével jövendőbeli önmagunkat szemlélhetjük, valamint egy érdekes hírt is közöltek a tesztelő arcok: az eddigi híresztelésekkel ellentétben a Bioshock 2 főgonosza nem a Big Sister. Lehet találgatni alant, hogy akkor ki leszen a főpimasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)