Hirdetés

Bioshock 2 boxart

|

Sajnos idén már nem jön a Bioshock 2, de legalább a dobozterv elkészült végre.

Hirdetés

Víz alatti kalandjainkat nem folytathatjuk már az idén sajnos, mert a Bioshock 2 is beállt azon játékok sorába, akik nem kívántak a karácsonyi kavalkádban elkeveredni. Az ugyan kétséges, hogy egy ilyen kaliberű játékra ne figyeltünk volna fel, de hát a kiadó biztosan jobban tudja.

Így aztán jövő tavaszig kell várnunk, hogy igazán kemény Big Daddy bátyók lehessünk. Kicsiny lánykát kísérgetni Rupture utcáin igazán borzongató élménynek ígérkezik, bár nem biztos, hogy a főhős mindenki szívébe belopja magát. Sebaj, meglátjuk jövőre, és az alábbi képet megnézve már tudjuk milyen is lesz a Bioshock 2 doboz, amit keresnünk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)