Hirdetés

BioShock 2 - elérhető a widescreen és egérklikk patch

|

A 2K végre elkészítette a BioShock 2-höz beígért javítócsomagot, ami a szélesvásznú monitoroknál, illetve a multiplayer-es egérkezelésnél tapasztalható problémákat orvosolja.

Hirdetés

Már a BioShock 1 PC-s változatánál is azzal a dühítő ténnyel szembesülhettek a szélesvásznú monitorral rendelkezők, hogy ha a felbontást 16:9-re vagy 16:10-re állították, a kedves program egész egyszerűen lenyisszantotta a 4:3-as kép alját és tetejét, és azt mondta: márpedig ez szélesvászon.

Azt reméltük, hogy a BioShock 2 esetében már nem kell ilyen ostoba hibával szembesülni, de sajnos hiába szeretnénk széles monitorunkon többet látni a játékból, most is elveszítjük a kép harmadát. A 2K szerencsére észbekapott (pár tízezer komment után...), és készítettek egy patch-et, amivel orvosolják a problémát, így a szélesebb képernyőnknek hála végre tényleg többet élvezhetünk a BioShock 2 lenyűgöző látványából. A patch megoldja a multiplayer módban tapasztalható egérkattintási gondot is, amit szintén nem halogathattak tovább.

A javítócsomag ma reggel óta elérhető a Games for Windows-on. Nézzétek meg a képeket, jól látszanak a különbségek!

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)