Hirdetés

Bioshock 2 előrendelői akció

|

A Gamestop néhány exkluzív aprósággal kedveskedik azoknak, akik már most erszényük mélyére nyúlnak, s leszurkolják a Bioshock 2 árának megfelelő összeget.

Hirdetés

Néhány hete még úgy festett a helyzet, hogy a 2007-es év egyik legtöbb díjat bezsebelt játéka, az intelligens shooterként is aposztrofált Bioshock folytatásában megmerítkezhetünk a Rapture roppant kolosszusát körülölelő vizekben.



A Bioshock 2 kiadója, a Take Two végül úgy döntött, hogy nem kívánja a nagy karácsonyi vérfürdőben feláldozni a sikervárományos játékot, ezért inkább a következő évre csúsztatja a megjelenést. Január eleje és március vége között bármikor sor kerülhet tehát a Bioshock 2 búvárruhás gyermekrablóinak felbukkanására, de akár további halasztásra is sor kerülhet, amennyiben a Take Two illetékesei továbbra sem elégedettek maradéktalanul az eredménnyel.



A 2K Marine, a 2K Australia, a Digital Extremes és az Arkane Studios közös erőfeszítésének eredményét ennek ellenére már több kereskedelmi hálózat is előrendelésre kínálja. A Gamestop külön akciót indított az érdeklődés felkeltésére, ami két, többszereplős játékmódokban használható skinnel (Zigo the Fisher, Blanche the Actress) gazdagítja a fejét korai vásárlásra adó játékosokat. Az oldal tanúsága szerint 2010. január 4-e lenne a premier napja, ám hivatalos megerősítés híján tessék még pletykaként kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)