Hirdetés

Bioshock 2 - Gameplay és fejlesztői kommentár

|

Számos Bioshock 2 gameplay videót láttunk már az elmúlt hetekben, hónapokban. Az ismerős képsorok most fejlesztői kommentárral térnek vissza.

Hirdetés

Biztos vagyok benne, hogy sokunknak szerepel a legjobban várt játékok első három helyezettje között a 2K Boston újabb nagy dobása, a Bioshock 2. Rapture víz alatti csodájába visszatérve nem kisebb személyiség bőrébe bújhatunk, mit az első, amolyan prototípus Big Daddy szkafanderébe.

Ám ezeket már régóta tudjuk. A valódi újdonságokat a ma este végleges formát öltő májusi GameStar-ban keressetek, mihelyst az újságárus nénik/bácsik megkapják. Addig is itt van nekünk egy Jordan Thomas, aki anno a Bioshock pályatervezéséért felelt (jó munkát végzett), és szemmel láthatóan otthonosan mozog a Bioshock 2 falai között is. A játékból eddig látott különálló gameplay részletek most egy majd tíz perces vágatlan gameplay trailerben öltenek testet, amihez Jordan kolléga is hozzáteszi a maga okosságait. Szemeket és füleket kinyitni, itt van a Bioshock 2 Demo Trailer!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)