Hirdetés

Bioshock 2 hírzárlat

|

Hiába reméltük, hogy a Take Two az néhány napja befejeződött E3 során elárulja az első részleteket a Biosock 2-ről.

Hirdetés

A fantasztikusra sikeredett Bioshock vízalatti disztópiájának folytatása már a bejelentés megtörténte előtt számtalan játékos várólistáján foglalt el előkelő pozíciót. Azóta hónapok teltek el, ám az égadta világon semmit sem sikerült kideríteni a második epizódról. Minden, akár online, akár offline sajtóban megjelent írás puszta feltételezésekre és találgatásokra épül.

Sokak kedvence: Big Daddy

bioshock_1.jpg


A részletekre pedig még várunk kell, ami azt illeti legalább karácsonyig, hiszen Markus Wilding PR igazgató (Take Two) leszögezte, hogy az októberre datált PS3-ra szánt verzióra koncentrálnak, s amíg az el nem foglalja helyét az üzletek polcain ők ugyan nem kezdenek dalolni, még akkor sem, ha valaki mogyorózással fenyegeti őket.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)