Hirdetés

BioShock 2 Limited Edition - impozáns csomag

|

A 2K tegnap bejelentette a BioShock 2 limitált kiadásának tartalmát.

Hirdetés

A BioShock 2-től igenis sokat várunk, hiszen ilyen ütős első rész után a második részt nem szabad rosszra csinálni, és nem is gondoljuk a 2K games-től, hogy rossz munkát adnak ki a kezeik közül. Február 9-én meglátjuk milyen lesz, s ezzel egyetemben egy korlátozott darabszámú kiadás is megjelenik, melynek tartalma sok finomsággal kecsegtet.

Konzolokra 99.99 dollárért, míg PC-re 89.99 dollárért lehet majd megvásárolni a BioShock 2 limitált kiadását, melyben egy 164 oldalas keményfedelű artbook, három darab feltekert poszter Rapture-ből, maga a játék,valamint a játék zenéje található CD-n, illetve bakelitlemezen egyaránt. Ezt egy 33x33-as dobozba pakolták bele, melynek tetején egy dizájnos pillangó található. A csomag tartalmát az alábbi képen tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)