Hirdetés

Bioshock 2 - Már készül az első DLC

|

Manapság boldog-boldogtalan megjelenés utáni tartalmakat gyárt játékaihoz, a Bioshock 2 sem marad ki ebből.

Hirdetés

Az Australian Gamer munkatársa készített interjút Kent Hudsonnal, aki senios systems designer munkakörben tevékenykedik a 2K Australia csapatánál. Egyébként a Digital Extremes gárdájával karöltve ők kalapálták össze a Bioshock 2 multiját, de elmondása szerint már más projekthez vezényelték őket.



Hudson úr mondott még egyebet is, például azt, hogy a 2K Marin (Ez a gárda készítette a jóval hangsúlyosabb singleplayer részt.) már javában dolgozik a Bioshock 2 első DLC-jén, miközben további letölthető tartalmak terveit készíti elő.



Miután a játék februári megjelenéséig van némi időnk, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Dragon Age: Origins, illetve a Mass Effect 2 mintájára jelen esetben is a premier napjára időzített ingyenes DLC fogadja majd a vásárlókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)