Hirdetés

Bioshock 2 - Mégiscsak Sea of Dreams

|

Nagy a kavarás a Bioshock 2 címével. A múlt héten kiderült, hogy a Sea of Dream nem a játék alcíme, most pedig, hogy mégis...

Hirdetés

A Bioshock 2 először egy kis trailer keretében mutatkozott be, ahol a hangzatos Sea of Dreams címmel szerepelt. Sokáig így is szerepelt minden hírben, de aztán a múlt héten a 2K Games szólt, hogy ezt nem kell erőltetni, mert csacskaság. A Bioshock 2, az simán Bioshock 2 lesz, nem lesz semmiféle alcím. Oké, rendben, hát majd átírogatjuk a címeket. Nem tettük, és milyen jó, hogy nem tettük! A mai napon ugyanis a 2K Games közölte, hogy vissza az egész, a Sea of Dreams igenis a Bioshock 2 alcíme, tessék így hivatkozni rá. Oké, rendben. Reméljük, hogy a játék többi része körül nincs ekkora káosz, és jól halad a fejlesztés. Azt ugye tudja mindenki, hogy a Bioshock 2 az eredeti Bioshock után 7 évvel játszódik, mi pedig a jól ismert Big Daddy prototípus bőrébe bújunk majd bele. Valami történt velünk, így mi is képesek vagyunk az ADAM használatára, ezért aztán újra nyitott lesz a kérdés, hogy vajon kiszipolyozzuk, vagy megmentjük, a főgonosz által - Big Sister - frissiben elrabolt kislányokat. A megjelenés egyszerre várható PS3, Xbox 360 konzolokra, és PC-re.

Ide most kéne egy Big Daddy hörgés, csak nem találom a megfelelő szót 

bioshock_big_daddy_and_little_sister.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)