Hirdetés

Bioshock 2 megjelenési dátum

|

Annyi célozgatás és finom utalás után végre hivatalosan is bejelentették, mikor mutatkozik be a Bioshock 2.

Hirdetés

Ismét gyilkos iramű karácsonyi szezonra számíthatunk, hiszen számos egyéb sikervárományos mellett biztosan ott lesz a Rapture történetét tovább szövő Bioshock 2 is.



A Bioshock immáron multiplayer játékmódokkal is kiegészített folytatása mindhárom támogatott platformon (PC, PlayStation 3, Xbox 360) egyszerre mutatkozik be, mégpedig október hónap 30. napján. A premier időpontja azonban csak Európára, Ázsiára, Ausztráliára, Afrikára és Latin-Amerikára vonatkozik, az észak-amerikai régió lakói egészen november 3-ig kényszerülnek várakozó álláspontra.



Miközben tehát a Bioshock mozifilm előkészítése problémákba ütközik, addig a Bioshock 2 fejlesztése szépen halad, s alig fél év múlva kiderül, lesz-e olyan élvezetes a Big Daddy prototípus bőrébe bújva kalandozni, mint korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)