Hirdetés

BioShock 2 - Minerva's Den jövő hét keddtől

|

A Take-Two ma bejelentette, hogy a Minerva's Den DLC augusztus 31-én jelenik meg Xbox Live-on és PlayStation Network-ön.

Hirdetés

A PC-s megjelenés még odébb van, viszont az árakat tudjuk: az Xbox 360 verzió 800 MS pont lesz, a PlayStation 3 pedig 10 dollár.

 

A csomag három új területet ad hozzá a játékhoz, és a története párhuzamosan fut a játék történetével, ami azt jelenti, hogy nem kötelező végigvinni a BioShock 2-t, hogy játszani tudjunk vele. Hat új Little Sister is szerepet kap. Akik megvásárolták a Protector Trials DLC-t, azok kapnak egy Master Protector nevezetű lötyit, amely egyszerre növeli meg a kislányok által begyűjtésre fordított időt és a begyűjtött ADAM mennyiségét. A löttyhöz bármelyik Gatherer's Garden-ben hozzá lehet férni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)