Hirdetés

Bioshock 2 - Multiplayer koop játékmód nélkül

|

Lassan szivárognak a hírek a Bioshock folytatásáról, ám legnagyobb sajnálatunkra nem mindegyiknek pozitív a kicsengése.

Hirdetés

Annak idején sokan a Bioshock legnagyobb hiányosságának rótták fel, hogy csak és kizárólag egyedül fedezhettük fel Rapture hangulatos világát. Nos, egyebek mellett ezen is változtat az októberre datált folytatás, magyarán a multiplayer játékmódok szerelmesei is kapnak valamit a pénzükért cserébe. Ám hogy még véletlenül se legyen felhőtlen az öröm, az alcím kisebb jelentőséggel bíró bedarálása után kiderült, hogy vállvetve garantáltan nem játszhatunk majd cimboráinkkal. Pedig lenne benne potenciál - ha már ennyire "erölteti" az első rész fődizájnerét, Ken Levine-t nélkülöző 2K Marine a Bigg Daddy életérzést -, hiszen mind egy "két Bigdaddy együtt", mind egy "Big Daddy + Little Sister" felállás szórakoztató lehetne. Főleg ez utóbbi, amiben az egyik játékos fedezné a másikat, amint hatalmas tűjével ADAM-ra vadászva rohangál fel, s alá a Bioshock 2 vízalatti folyosóin.

bioshock2-scan.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)