Hirdetés

Bioshock 2 - Patch és DLC holnap

|

Kedden érkezik meg PC-re is a vízalatti kaland frissítése a várva várt extra tartalmakkal karöltve.

Hirdetés

Mielőtt még örömtüzeket gyújtanának a Bioshock 2 PC-s táborában, elárulom, hogy semmi sem változott az előzetes terveket illetően, a DLC-k egy kivételével nem lesznek ingyenesek.



800 MS Pontba fáj a hat új multiplayer térképet tartalmazó Rapture Metro Pack, valamint további 160-ba, ha a Zigo és Blanche karaktereivel szeretnénk bővíteni a választékot. Konzolos játékostársainkhoz hasonlóan mi is ingyen kapjuk meg a Kill'Em Kindly játékmódot, ami tisztelgés Andrew Ryan előtt. Golfütős agyba-főbe verős móka ez kérem, egyszer mindenképpen érdemes lesz kipróbálni, ahogy magát a multit is, ami sokkal szórakoztatóbb, mint azt a legtöbben hinnék.



Ha esetleg nem hoznak lázba a Bioshock 2 DLC-i, akkor is érdemes majd frissíteni az új javítással,  mert multiban kevesebb fagyással és stabilabb kapcsolattal számolhatunk a jövőben, színvak barátainknak sem okoz már gondot a hackelés, stb. A részletes listát erre keressétek.








 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)