Hirdetés

Bioshock 2 - PC-re nem lesznek single-player DLC-k

|

"Kisebb" pofont kapott a PC-s rajongótábor a 2K Games-től, ugyanis játékukat nem támogatják tovább semmilyen formában.

Hirdetés

Bár a Bioshock 2 nem lett olyan jó, mint elődje, azért tisztességesen összerakott folytatásnak bizonyult és lazán eladtak belőle 3 millió példányt. Sikerében közrejátszott az is, hogy immáron multiplayer játékmódokkal is rendelkezett, valamint szép sorban érkeztek az előbb multira, később a magányos játékra kihegyezett DLC-k.



Utóbbiak (Protector Trials és Minerva's Den) eddig csak konzolra jelentek meg, s úgy néz ki, a PC-sek már nem is számíthatnak rájuk a jövőben, ahogy az 2K Elizabeth, a hivatalos fórumon kifejtette. Technikai és időzítésbeli problémákkal magyarázza a PC-sek mellőzését, ahogy azt is, hogy végül a kb. fél éve ígért patch sem készül el soha. Persze közleményében még azért ott áll, hogy ha a jövőben bármi változna ezzel kapcsolatban, akkor majd tudatja velünk, de ez sovány vigasz azoknak, akik nem valamelyik konzolra vásárolták meg a Bioshock 2-t.



Főként annak tükrében elszomorító a 2K Games döntése, hogy a Minerva's Den az utóbbi idők egyik legjobb single-player DLC-je, legalább ötórás játékidővel, új helyszínekkel, ellenfelekkel és fegyverrel, valamint kiváló történettel. Kár...


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)