Hirdetés

Bioshock 2: Protector Trials DLC - végre single

|

Megérkezett a Bioshock 2 első single player DLC csomagja, egy szenzációs trailer kíséretében.

Hirdetés

A Bioshock 2 sokak szerint alapvetően single játékra termett, de az első két DLC mégis a multit erősítette. Most azonban megtört a jég, és megérkezett a single módra koncentráló első csomag, a Protector Trials. A 2K szerint a pakk nagyon pörgős akciókat kínál, melyek során csak akkor tudjuk megvédeni a kedves kislányokat, ha nagyon jól ismerjük a plazmidokat, és egy kis stratégiát is kieszelünk a hatékony gyilkolászásra.

Hat új térkép, feloldható concept art-ok és soha nem látott videók, valamint hét vadonatúj öcsívment bújik meg a dobozban. 400 MS pontért vagy 4,99 dollárért már a miénk is lehet. A 2K kiadott egy kedvcsináló trailert, tele látványos jelenetekkel. Amikor megszólalt a zene, már fülig ért a szám... Meggyőző, és tényleg nem pofátlanul drága.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)