Hirdetés

Bioshock 2: Rapture Metro Map Pack - itt a második multis DLC

|

Csütörtökön érkezik a Bioshock 2 második pakkja, ami szintén a multit erősíti. Kétszer annyit kóstál, mint az első DLC, de többet is ad.

Hirdetés

A 2K Games mindenféle előzetes hírverés és marketing kampány nélkül jelentette be a minap, hogy április 29-én, csütörtökön érkezik a Bioshock 2 második DLC-je, mely ismét a multis lehetőségeket bővíti. A Rapture Metro Map Pack névre keresztelt csomag hat vadiúj multiplayer térképpel, három achievement-tel, és ötvenes szintemeléssel gazdagítja a játékost, aki két új álarccal teheti magát rémisztőbbé (vagy szebbé - ahogy vesszük...). Már ez a felsorolás is elég kellemesnek tűnik, de a pakk legérdekesebb eleme egy teljesen új játékmód, a Kill 'Em Kindly. Szabad fordításban: "Nyírd ki őket kedvesen, barátságos, elnéző mosollyal". Ezen nincs mit magyarázni... Vicces.

A Rapture Metro Map Pack-ért 800 MS pontot (10 dollár) kérnek, ami az első Bioshock 2 DLC 5 dolláros árához képest elég soknak tűnik. Az is igaz persze, hogy a hat térkép és az új játékmód önmagában is megérne ennyit, ráadásul a Sinclair Solutions Tester Pack csupán új karaktereket, maszkokat és 20 trialt tartalmazott. Kíváncsi lennék, hogy ez a DLC is ott figyel-e minden Bioshock 2 lemezen, mint az első pakk, amit 5 dollárért lehetett felszabadítani... 

Szerintetek nem kéne most már egy single player Bioshock 2 DLC is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)