Hirdetés

Bioshock 2: Rapture Metro Map Pack - trailer érkezett. Érdemes várni!

|

Még mindig nem tudni, mikor érkezik, de legalább belenézhetünk a Bioshock 2 új multis csomagjába. Úgy tűnik, érdemes lesz várakozni…

Hirdetés

Valamit nagyon elszámolhattak a srácok a 2K Games háza táján. A Bioshock 2 "Rapture Metro Map Pack" névre hallgató DLC-je a hét eleji lelkes bejelentés szerint mától lenne elérhető, de tegnap közölte a 2K illetékese, hogy csúszik a pakk érkezése. Nem lehet tudni mi okozza a fennakadást, és egyelőre új időpont sincs. A várakozás nehéz napjainak megkönnyítése, és a lelkesedés felfokozása érdekében ma reggel elindították hódító útjára a DLC első trailer-ét, mely igen látványos képet fest arról a sok finomságról, amihez nem juthatunk hozzá. Erősen úgy tűnik, megéri várakozni.

A 2K igyekezett a lehető legnagyobb vérfürdőket becsempésznie a hat multis térképet bemutató filmecskébe, hogy biztos legyen a hatás, és még véletlenül se gondoljuk, hogy kislányoknak szól a mese. Vagy ha mégis, akkor bizonyára Rapure városából származik...

Az egyszer biztos megérkező "Rapture Metro Map Pack", az első DLC-hez hasonlóan a multiplayer híveinek kedvez. Hat multis térképet, három achievement-et, ötvenes szintemelést, két maszkot, és egy Kill 'Em Kindly nevű új játékmódot kínál 800 MS pontért (10 dollár).

Íme a szelíd kis videó:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)