Hirdetés

Bioshock 2 - Sea of Dreams

|

Jó kis meglepetést rejtettek el a Bioshock PS3 verziójában a a huncut készítők.

Hirdetés

Bizony bizony. Igaz ugyan, hogy a játék elvileg csak jövő héttől kapható hivatalosan, néhányan már végig is tolták. Akik pedig végigtolták azok találtak egy elég érdekes videócskát az extrákban. A trailer szerint az új Bioshock epizód címe Sea of Dreams lehet, és bár nem sokat mutat, jó tudni, hogy a készítők csinálnak valamit a nagy pihenés közben. A 2K Games nem kommentálta az eseményt, és a játékot egyelőre hét lakat alatt őrzik. Az egyetlen kiszivárgott infó - ha ezt infónak lehet nevezni - hogy a Take Two 2009 negyedik negyedévében tervezi piacra dobni. Aki nem hiszi járjon utána. Inkább mégse menjen sehova, imhol egy kis videó. A minőségért bocsi, de hát ez nem annyira hivatalos még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)