Hirdetés

Bioshock 2: Sea of Dreams - A Karib-tenger gyermekei

|

Tovább bonyolódik az UFO-jelenségre emlékeztető misztérium. Senki sem tudja, ki áll a gyerekrablások mögött.

Hirdetés

A rejtélyes gyerekrabló ismét lecsapott. Ezúttal Puerto Rico szigetén tűnt el egy ötéves kislány, aki szüleivel nyaralt a turistaparadicsomban. A beszámolók szerint a tettes itt is vörös zseblámpával világított. Ezzel tehát az Atlanti-óceán másik felén, az amerikai partok közelében is felütötték fejüket a különös és megmagyarázhatatlan jelenségek. A parti őrség is észlelte már a víz alól érkező fényjeleket, de láthatóan elbagatellizálják az ügyet. Az egyik levélből pedig kiderül, hogy az egyik napilap szerkesztősége komolytalannak tartja a nyomozást végző fickó állításait, s inkább pszichiátriai kezelést javasolna.

bio2friss.jpg


A Bioshock 2 tízeroldalát ért frissítés után már Rapture is kivehető az óceán közepén.
Egy másik, a világhálón felbukkant térképen (köszi Gael) jól látható, hogy további bejegyzésekre számíthatunk a következő napokban, s ha lefutott ez a kis kampány, akkor végre megismerhetjük, milyen lesz 2007 egyik legjobb játékának folytatása.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)