Hirdetés

Bioshock 2: Sea of Dreams - Big Sister megerősítve

|

Lehull a lepel, a Bioshock 2: Sea of Dreams egyik főszereplőjéről.

Hirdetés

A napokban nagyon beindult a Bioshock 2: Sea of Dreams marketing gépezete. A legendás játék folytatására még az idén számíthatunk, így nem is annyira meglepő, hogy lekezdték csepegtetni az információkat. A tízeroldal folyamatosan frissülget, pompás apropót biztosítva, a különféle elméletek gyártásához. Rapture visszatér, ez már biztos, és most lelepleződött az egyik fontos szereplő is. A Gameinformer legújabb számában tíz oldalas exkluzív Bioshock 2 beszámoló található, amit persze nem digitalizáltunk be, viszont az újság címlapját azért megmutatjuk. Látható, hogy az első részben szereplő aranyos(?) leánykák is visszatérnek, ám ezúttal nem böhöm nehézbúvárok társaságában. Nem ám, a Bioshock 2: Sea of Dreams esetében egy(?) Big Sister kísérgeti majd eme ártatlan lényeket, akiket nyílván újfent esélyünk lesz kiszipolyozni, vagy inkább megmenteni. Ez persze csak találgatás, hiszen pontos infó még semmi, de ha a jól bevált receptet alkalmazzák a második részben is a készítők, nagyot nem tévedhetnek. Meglátjuk télen, addig lehet találgatni, hogy vajon csak egy Big Sister lesz - a címlapon egyes számban említik - vagy netalán sok kis "kedvesnővér" kísérgeti majd, eme nagy tűvel csámborgó, édesded kis leányzókat. 

 

gi_bioshock2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)