Hirdetés

Bioshock 2: Sea of Dreams - Megvannak a platformok

|

A tavalyi esztendő egyik legjobb játékának folytatása a tervek szerint három platformon lát majd napvilágot.

Hirdetés

Néhány napja kaptuk kézhez az első tízert a készülő folytatásból, ami minden rajongó szívét megdobogtatta. Arra ugyan kíváncsi leszek, hogy mire megy majd az új csapat Ken Levin nélkül, de ne rohanjuk ennyire előre. Az örömteli pillanatra borús fellegként telepedtek olyan, a világhálón terjengő pletykák, amelyek arra engedtek következtetni, hogy a Bioshock második epizódjáról annak ellenére maradnak le a PC-s játékosok, hogy az első részből elkelt több mint 2 millió példány majd' felét ők vásárolták meg.

bioshock2.jpg


Néhány órával ezelőtt azonban tiszta víz került a pohárba, hála a 2K Games képviselőjének, Charlie Sinhanseni-nek. A Bioshock 2: Sea of Dream tehát PC, PS3 és X360 platformokra jelenik meg. Azt még nem tudni, hogy erre mikor kerül sor pontosan, ahogy azt sem, hogy minden platformra egyszerre, vagy némi csúszással követik egymást.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)