Hirdetés

Bioshock 2: Sea of Dreams - Terjed, mint a spanyolnátha

|

További dokumentumok, újságkivágások és feljegyzések teszik egyre izgalmasabbá az Európát érintő gyermekrablások ügyét.

Hirdetés

A német PC Games március 25-én megjelenő számában láthatja a nagyközönség először, hogy miként néz majd ki a 2007-es esztendő egyik legjobb játékának folytatása, továbbá szintén ebben a kiadványban írnak tényszerű információkat a Bioshock 2-ről.
A múlt héten indult tízeroldalt ismét frissítették, minek köszönhetően az ír, angol, német, francia, holland esetek után már a spanyol partoknál találkozott több szemtanú a rejtélyes vörös fénnyel, ami közvetlenül a víz felszíne alól sugárzik a képükbe, és furcsa cipő- vagy csizmanyomokkal. A gyerekrablások itt is megismétlődtek, és az áldozatok között továbbra sem találunk kisfiúkat.
Több - egyelőre megerősítésre váró - forrás szerint az elkövetők Big Sisters néven futnak, s a Big Daddyk női kiadásai. Ha minden jól megy, még ebben a hónapban kiderül.

bio2teaser.jpg


Végezetül pedig egy észrevétel: Nem tudom, hogy feltűnt-e bárkinek is, de a Bioshock 2 tízeroldal szerkesztése pont olyan, mintha egy nyomozás apró mozaikdarabkáit látnánk. Valaki folyamatosan kommentárral látja el az újságkivágásokat. Nem lennék meglepve, ha ez pont a játékos által megszemélyesítendő főszereplő lenne.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)