Hirdetés

Bioshock 2: Sea of Dreams - Van valami a tengerben

|

Tovább gyarapodtak a Bioshock 2 nemrégiben fellőtt tízeroldalán a furcsa jelenségeket taglaló dokumentumok.

Hirdetés

A Bioshock 2: Sea of Dreams kapcsán a néhány napja útjára indított tízeroldal remek reklámfogásnak bizonyult, ugyanis a rajongók naponta többször keresik fel, csak hogy újabb morzsányi információra bukkanjanak.

bioshock3.jpg


Amikor először írtunk a honlapról, akkor az 1967-be helyezett történések a Írország partjaira korlátozódtak. Az időközben felkerült újságkivágások, magánlevelek és egyéb dokumentumok szerint már Európa más pontjain is hasonlóan rejtélyes dolgokat tapasztal a lakosság. Furcsa, a homokpadon keletkezett lábnyomokról, a tenger alól előtörő fényárról és újabb gyerekrablásokról számolnak be a szemtanúk és a sajtó egyaránt. A leírások szerint az elkövető legalább két méter magas, aránytalanul vékony, és rendkívül erős, hiszen egy németországi helyszínen játszi könnyedséggel törte át a 15 centiméter vastagságú fagerendákat. Fejmagasságban vörös fényt árasztott magából, ami a hatóságok szerint bányászok által viselt fejlámpás sisak lehet.

bioshock4.jpg


A Bioshock folytatásának marketinghadjárata tehát beindult, és véleményem szerint ez a megoldás sokkal izgalmasabb, mint ha csak úgy, minden előzetes figyelmeztetés nélkül elénk tolnának néhány képet. Türelem, előbb-utóbb megtudjuk, hogy néz ki.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)