Hirdetés

BioShock 2 - Sinclair Solution trailer

|

Nézzük, mit ajánl nekünk a BioShock 2 rajzfilmemberkéje önvédelmi célokra

Hirdetés

Már az első rész tökéletességéhez is hozzájárult az a groteszk humor, ahogy egy új plasmid megszerzésekor egy vicces, rajzfilmszerű bejátszás nevetve magyarázza el, hogy mire is lehet jó az új képességünket. Nézzük hát meg, mit ajánlanak nekünk a BioShock 2 multiplayerében az életben maradáshoz.

Az új BioShock 2 Sinclair Solution trailer egy kollektív tesztelésre hívja Rapture összes lakóját, hogy a tapasztalatokat visszacsatolva még jobb önvédelmi csomagot állíthasson össze. A doboz tartalmaz lőfegyvereket, plasmidokat, beláthatatlan fordulókban a földre helyezhető aljas csapdákat, s ki tudja még mi mindent. A BioShock 2 új multiplayer kedvcsinálója, a korábbi trailer mellett már megtekinthető.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)