Hirdetés

BioShock 2 - Szivárgás

|

A friss BioShock 2 gameplay videó szerint biztos, hogy nem ússzuk meg a kalandot szárazon.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy egy vízalatti metropolisz falai között bolyongtunk az első részben, halvány emlékeim szerint nem volt valami sok vizes élményünk. Az első Big Daddy-ként viszont nem ússzuk meg szárazon a BioShock 2-t.


Korábbi BioShock 2 trailerek és videók már megmutatták, hogy olykor bizony megreped majd néhány külső üvegfal, és ekkor a betóduló tengervíz menthetetlenül elárasztja a pályákat. Mi több, egyes részek Rapture falain kívül, a tengerfenéken játszódnak, így lényegesen több vízzel találkozunk majd a BioShock második részében, mint anno az első installáció alkalmával. Friss Sprung a leak trailerünk is egy nedves helyzetet mutat, ami szerint gyakran feladatba kapjuk majd Rapture elárasztását. Waccs!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)