Hirdetés

BioShock 2 villám nyereményjáték! - ELVITTÉK!

|

Rohanjatok ahogy csak tudtok az exkluzív BioShock 2 tartalmakért!

Hirdetés

Lássuk, ki milyen gyors közületek! Mert rögtönzött nyereményjátékunkban most azoké a jutalom, akik lóhalálában először lépik át a szerkesztőség küszöbét és kérik maguknak a nyereményt. S hogy miért érdemes szaladni?

Akik ma 16:00-ig elsőnek esnek be a szerkesztőségbe, két exkluzív BioShock 2 multiplayer karaktert megnyitó kódot kapnak, amit Xbox 360-on keresztül tudnak aktiválni és használni. Sőt! Csak mert áldott jó szívünk van, az exkluzív tartalom mellé még több exkluzív tartalmat adunk, hiszen a leggyorsabb kap még egy friss, ropogós februári GameStart, a BioShock 2-vel a címlapon. Úton vagy már? A cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14 A. épület, IV. emelet. A nyereményjáték csak 16:00-ig tart, szóval siessetek!

UPDATE! Mi szóltunk, hogy siessetek! Egy kedves fiatalember ebben a percben zsebelte be a nyereményeket. Gratulálunk neki és mindenkit óva intünk attól, hogy ezután induljon el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)