Hirdetés

Egy szupertitkos stúdió már dolgozik a következő BioShock játékon

|

A 2K Games bizony nem mondott le a BioShock franchise-ról, és egy meg nem nevezett csapat már javában fejleszti is a sorozat következő epizódját.

Hirdetés

A Bioshock Infinite után szétszéled a Ken Levine vezette fejlesztőcsapat, amivel a Bioshock széria jövője is veszélybe került. Azóta persze folyamatosan érkeznek a pletykák, melyek szerint vagy ezt, vagy a Borderlandset hamarosan folytatják, illetve arról is hírt kaptunk, hogy az Infinite egyik fontos alakja visszatért a 2K kötelékébe.

Hirdetés

A találgatásoknak azonban most vége, kiderült ugyanis, hogy a BioShock bizony valóban készül. A Kotaku értesülései szerint a Mafia 3-on dolgozó Hangar 13 számos tagja csatlakozott egy egyelőre meg nem nevezett stúdióhoz, akik a BioShock folytatásán dolgoznak. A Parkside kódnéven emlegetett projektről senki nem beszélt eddig, még a korábbi munkatársaknak sem, a napokban azonban kiszivárgott, hogy miről van szó.

 Amikor Ken Levine anno otthagyta az Irrational Gamest, a BioShock jogok a 2K-nél maradtak, a kiadó pedig elvileg a 2K Marion stúdióra bízta azokat, ami egész véletlenül pont a Hangar 13 szomszédságában található. Nagyon szeretnénk, ha már az idei E3-on kapnánk egy rövid ízelítőt a játékból, de erre egyelőre kicsi az esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)