Hirdetés

Bioshock 3 - Új rész, új fejlesztő?

|

Könnyen meglehet, hogy nem a 2K Marin csapatára bízzák a vízalatti shooter harmadik felvonását.

Hirdetés

Az korábban sem volt titok, hogy legalább két folytatást terveznek a 2007-es Bioshock zajos sikere után. Strauss Zelnick, a Take Two feje már akkor úgy számolt, hogy nagyjából a Bioshock mozifilm premierje környékén cseperedhet trilógiává a franchise.



Pillanatnyilag korántsem biztos, hogy a két esemény végül egybeesik, lévén a film financiális problémák miatt még mindig nem lépett túl az előkészítés fázisán.



Zelnick a minap beszélt a franchise jövőjéről befektetők előtt. Terveik szerint egyelőre még hárommillió példány felett járó, ám most már egyre inkább lassuló eladásokat produkáló Bioshock 2 támogatására koncentrálnak javítások és DLC-k formájában. Később persze jöhet a harmadik rész is, aminek fejlesztőjét még nem jelölték ki. Zelnick szerint egyáltalán nem törvényszerű, hogy ismét a 2K Marin vállára pakolják az édes terhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)