Hirdetés

BioShock - a Macintosh verzió jövő hónapban jön

|

Októbertől nem csak a Windows tulajdonosok barangolhatnak Rapture-ban, de a Macintosh-sal rendelkezők is élvezhetik a vízalatti város szépségeit.

Hirdetés

Az Apple hívei örülhetnek, hiszen a 2007-es év egyik legjobbra sikerült játéka, a BioShock az ő operációs rendszerükre is elérhető lesz október 7-től. Míg a PC tulajdonosok a második rész eljövetelét várják nagy izgalommal, addig a Macintosh-t használók most csöppenhetnek bele az első rész gyönyörű és izgalmas világába.

A játék ára 39.95 euró (~10,000 forint), ami eléggé elfogadható ár egy ilyen nagyszerű termékért. Bár a Macintosht nyilvánvalóan nem a játékosoknak találták ki, s nem is a játékosok használják, azért most jó, hogy van egy ilyen lehetőség. A minimum rendszerkövetelmények a következők:

Processzor: 1.8 GHz Intel Mac
RAM: 1.5 GB RAM,
VGA: 128 MB (az Intel GMA integrált chipseteket nem támogatja)
DVD meghajtó
Merevlemez: 8 GB szabad hely
Operációs rendszer: Mac OS X v10.5.8 vagy későbbi.
A legújabb generációs MacBook-okon és Mac Mini-ken is működik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)