Hirdetés

BioShock az Irrationaltól!

|

Az éjszaka folyamán valóban előkerültek az első infók, az Irrational Games következő projektjéről. A BioShock a valóban kiváló System Shock 2 nyomdokaiba lép. A játékban egy igencsak titokzatos genetikai laborban kell eltölteni napjainkat. Hamar kiderül, hogy valami nagyon nincs rendben, és persze megjelennek különös lények is. A lények, és egyáltalán az egész világ intelligenciája komoly profizmusra utal. Egyfajta AI rendszert építettek fel, melynek keretében minden lény a valóságban is megtalálható állati ösztönökre hagyatkozik. A kicsike a Tribes: Vengeance-ben is használt, továbbfejlesztett Unreal grafikus motorra épül. A projekt már három éve készül teljes titokban, de sajna még nem árulták el a készítők, hogy mikorra szándékoznak befejezni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)