Hirdetés

Nintendo Switchre is érkezhetnek a BioShock játékok

|

A tajvani besorolóbizottság honlapja szerint külön-külön is megvehetjük majd a címeket, de az összes eddig megjelent játékot és DLC-t magában foglaló Bioshock: The Collection is landol majd a Nintendo platformján.

Hirdetés

Régen volt már, hogy a BioShock: Infinite-ben utoljára belecsöppenhetünk abba az egyedi világba, amit Ken Levine álmodott meg, és ezt a hiányt a kiadó is érzi. A közelmúltban érkeztek a hírek, hogy kifejezetten egy BioShock játék fejlesztésére alapított egy új stúdiót a 2K, így már készülőben van a folytatás. Addig is a jelek szerint egy újabb platformon látogathatunk el Rapture vízalatti városába, legalábbis egy tajvani oldal szerint. 

Hirdetés

Az ottani besorolóbizottság honlapján tűntek fel a széria darabjai, egészen pontosan a BioShock Remastered, a BioShock 2 Remastered, a BioShock Infinite: The Complete Edition és a BioShock: The Collection. Ez utóbbi a franchise égisze alatt megjelent összes játékot és DLC magában foglalja, de azért jó tudni, hogy ha valaki csak az egyik címet venné meg, akkor arra is lesz lehetősége.

Persze ez még nem egy hivatalos forrás, így érdemes megvárni, amíg a 2K vagy a Nintendo hivatalosan meg nem erősíti az értesülést, de ha van egy kis szerencsénk, akkor a következő Nintendo Direct keretein belül hallhatunk majd a kollekcióról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)