Hirdetés

Készül egy új BioShock?

|

A 2K Games egy rejtélyes, új fejlesztőcsapatába munkatársakat keresnek, de korábbi BioShock részek alkotói közül már sokan a fedélzeten vannak.

Hirdetés

Több mint hat éve jelent meg a BioShock Infinite, azóta nem merülhettünk el abban a furcsa világban, amelyet ez a széria elénk tudott varázsolni. Ugyan a franchise atyja, Ken Levine továbbállt, hogy új játékokon törje a fejét, de maradtak még az eredeti alkotók közül jó páran, akik továbbvihetnék a lángot. Lehet, hogy erre a Take Two is rájött, ugyanis létrehozott egy új stúdiót, melybe most fejlesztőket keres.

Hirdetés

Egy álláshirdetésben keresnek vezető dizájnert egy egyelőre még meg nem nevezett játék end game tartalmainak kidolgozásához, a munkavégzés helye pedig a kaliforniai Novato lenne; ez azért érdekes, mert a 2K itt állította fel azt a titkos kis fejlesztőcsapatát, akik állítólag az új BioShock játékon dolgoznak. Persze ez még nem egy megingathatatlan bizonyíték, de reményre ad okot, hogy egy Redditen található bejegyzés szerint a csapatban már jelenleg is több olyan ember dolgozik, akik korábban már részt vettek a széria valamely részének munkálataiban. Az álláshirdetésben így fogalmaznak a készülő játékról:

"Szeretnénk olyan narratíva utáni rendszereket, küldetéseket és fejlődést kiépíteni, ami a legfanatikusabb rajongóinknak még több tartalmat és tapasztalatot ad, egy folyamatos, live-service alapon."

Egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett, hogy min dolgozhat a novatói csapat, de ha már a endgame tartalmakhoz keresnek szakembert, akkor reménykedhetünk benne, hogy a fejlesztés már előrehaladott fázisban van, így pedig hamarosan talán csurran-cseppen valamilyen infó szegény rajongóknak is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)