Hirdetés

BioShock - biztos, hogy lesz folytatás

|

Attól függetlenül, hogy egyelőre nem jelentett be semmit, a 2K Gamesnek tervei vannak a BioShock franchise-zal.

Hirdetés

Az Irrational Games és Ken Levine is másfelé kalandozik, úgyhogy a BioShock következő része teljes egészében a 2K-re van bízva. 

Ettől néhányan - részben okkal - félnek, másokat pedig nem érdekel, hogyan, csak azt akarják, hogy folytatódjon. A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick egy konferencián elmondta, hogy hisznek a BioShockban, és fontos számukra: "A franchise a 2K kezében van. Majd ők bejelentik, ha jön bármilyen új megjelenés. A BioShock ezzel együtt egy megkérdőjelezhetetlenül maradandó franchise a cégünk számára, és hiszünk benne."

Nagyon reméljük, hogy jövőre megtudjuk, milyen irányban halad tovább a BioShock, és főleg azt, hogy ki veszi át a fejlesztést. Volt szó róla, hogy a 2K Marint nevezték ki új gazdának, de a csapat létszáma a The Bureau: XCOM Declassified után megcsappant, nem tudjuk, elég nagy-e még egy ilyen projekthez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)