Hirdetés

BioShock Infinite - érkezik a Season Pass

|

A BioShock Infinite munkálataival végeztek a fejlesztők, megkezdődhet hát a letölthető tartalmak gyártása.

Hirdetés

A 2K Games és az Irrational Games a napokban tették közzé, hogy aranylemezre került a BioShock Infinite. Ken Levine a közleményében odáig merészkedett, hogy bohókásan a játék készítésének költségeiről azt mondta: „összesen 5 évbe, 941 milliárd klingon darsekbe (plusz borravaló), 47 tevébe, egy vörösáfonyás tortába, és az Irrational Games csapatának vérébe, könnyeibe és verejtékébe került.”

Ezúttal kevésbé humoros, inkább informatív közleménnyel jelentkezett az Irrational Games, akik bejelentették a BioShock Infinite Season Pass-t. A csomag három vadonatúj, több órányi játékot biztosító kiegészítőt tartalmaz majd, melyekben új történeti szálakkal, szereplőkkel, képességekkel és fegyverekkel ismerkedhetünk meg. A Season Pass a játék március 26.-i megjelenésével egy időben válik elérhetővé, az árát 15.99 fontban határozták meg a PC és a PS3 esetében, míg az Xbox tulajoknak 1600 Microsoft pontja bánja a vásárlást. Azok, akik élnek a lehetőséggel, ingyen kapnak egy Early Bird Special Pack (Különleges Első Fecske Csomag) névre keresztelt csomagot is, ami négy exkluzív felszerelést, a pisztoly és gépfegyver sebzésének fejlesztését és öt infúziós palackot (életerőhöz, pajzshoz, speciális képességekhez) tartalmaz - de ez még nem minden. A BioShock Infinite előrendelői ingyenesen hozzájuthatnak az Industrial Revolution Pack-hez is. A csomagban három harci képességeket javító felszerelés van, megtoldva 500 Ezüst Sassal (játékbeli fizetőeszköz), öt tolvajkulccsal és az Industrial Revolution logikai játékkal.

A BioShock Infinite március 26-án várható PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, a kérdés pedig adott: Season Pass-szal, vagy anélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)